Kulttuurivihkot järjestää kirjallisen illan torstaina 17.10. klo 18–21 ravintolalaiva Grand Georgiassa (Hakaniemenranta 11, Helsinki).

Tapahtumassa julkistetaan Kulttuurivihkojen syksyn kirjoja: Tuula Hämäläisen runokokoelma Amuletti, Maria Susannan runokokoelma Kaikki nimeni, Riikka Ulannon runokokoelma Puutarharuhtinas, Roni Hermon novellikokoelma Katujen ääni sekä Hanna-Leena Ylisen aforismikokoelma Jotta varastaisit ajatukseni. Kirjailijat ovat haastateltavina ja lukevat otteita teoksistaan. Kirjoja on saatavissa tilaisuudessa erikoishintaan.

Esittelyssä on lisäksi Lajos Kassákin runovalikoima Joskus tulee meillekin aika (suomentanut ja valikoinut Pekka Turkka), joka on juuri tullut painosta, Veli-Matti Huhdan esseekokoelma Rahat ja henki – kaksitoista kirjoitusta elokuvasta, joka ilmestyy hieman myöhemmin.

Tilaisuuden alussa esiintyy kirjailija Anni Mäentie, jonka esikoisteos Aurinkotuoli voitti vast'ikään runousyhdistys Nihil Interitin vuosittaisen parhaan runoteoksen palkinnon.

Ohjelmaan sisältyy open mic -osuus, jonne kuka tahansa saa tulla esittämään vaikkapa runojaan tai aforismejaan.

Tapahtumassa ei ole pääsymaksua, mutta ravintola perii kolmen euron eteispalvelumaksun, jota varten tarvitaan käteistä rahaa. Tervetuloa kuuntelemaan ja esiintymään!

Tapahtuman Facebook-sivu

ILMOITUS