Perinteiseen tapaan Kulttuurivihkot on mukana vaali-illan tohinoissa videolähetyksin. Europarlamenttivaalien seuraamisen ohessa sunnuntaina 26.5. keskustelemme vieraidemme kanssa EU-aiheista pintaa syvemmältä.

Kello 19.50 alkavassa keskustelussa pohditaan EU:ta etenkin työväestön, opiskelijoiden, vasemmiston ja ay-liikkeen näkökulmasta. Vieraina ovat SAKKI ry:n pääsihteeri ja demariaktiivi Hanna Huumonen, ekonomisti Antti Koskela STTK:sta sekä SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg. Keskustelun aikana klo 20.00 saadaan puitavaksi ensimmäisiä alustavia vaalituloksia.

Kello 20.40 alkaa illan toinen keskustelu, jossa pohditaan eurooppalaisen integraation nykytilaa, eurooppalaista populismia ja nationalismia - euronationalismi mukaan lukien - sekä EU:n roolia globaalissa maailmanyhteisössä. Vieraiksi ovat lupautuneet professori Teivo Teivainen sekä kansalaisaktiivi Marissa Varmavuori.

Klo 22.10 tuloslaskennan ollessa pitemmällä Kulttuurivihkojen päätoimittaja Elias Krohn esittelee ja analysoi tuloksia.

Keskustelut nähdään tällä verkkosivustolla ja ne ovat suoria lähetyksiä. Keskustelujen päätyttyä ne ovat katsottavissa myös tallenteina. Studioisäntänä on Elias Krohn.

Lisäksi saamme kenttätiimiltämme raportteja ja haastatteluja Helsingin poliittisesta illasta.

Kannattaa pysyä "kanavalla"!

ILMOITUS